Termeni si conditii

 

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor.

 

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC D SIGN SRL, cat si a colaboratorilor acesteia si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Folosirea acestuia fara acordul SC D SIGN SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa office@personalizari.com.

 

 

 

PERSONALIZARI.COM poate contine si link-uri catre alte site-uri. PERSONALIZARI.COM nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

 

 

Produsele comercializate sunt CADOURI

PERSONALIZARI.COM este un magazin online de cadouri personalizate.

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.