Date confidentiale

 

Acest site web este administrat de S.C. D SIGN S.R.L., cu sediul in Timisoara, strada Caras nr. 8, avand codul de inregistrare fiscala 16955349,  inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis sub nr. J35/3411/2004, telefon: 0737 332 071.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Nu se poate utilize acest site in cazul nerespectarii acestor termini si conditii.

 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

 

Imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre administrator fara preaviz sau pot contine erori de operare..

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete,

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati de la noi cadouri personalizate. Daca nu sunteti incantat de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Clientii pot returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor.

 

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC D SIGN SRL, cat si a colaboratorilor acesteia si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Folosirea acestuia fara acordul SC D SIGN SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa office@personalizari.com.

 

 

 

PERSONALIZARI.COM poate contine si link-uri catre alte site-uri. PERSONALIZARI.COM nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

ast-font-family:"Times New Roman"'> 

 

 

 

Produsele comercializate sunt CADOURI

PERSONALIZARI.COM este un magazin online de cadouri personalizate.

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.